Košík
0
0,00 Kč
Zvěřina není každý den, dolaďte ji tedy k dokonalosti.
600-700 dkg plece z divočáka
1 cibule
koření divočina
2 lžíce rybízového džemu
sůl
pepř
2 dcl červeného vína
domácí vývar na zahuštění
trochu mouky
čerstvá paprika
cibule
petrželka
Na oleji opražíme cibuli, přidáme maso a necháme pořádně orestovat, až pustí šťávu.
Přidáme dvě lžíce koření a malinko podlijeme domácím vývarem, necháme dusit a po chvilce přidáme džem a promícháme.
Podusíme a zahustíme moukou s vodou. Asi po 10 minutách nalijeme víno a necháme přejít varem.
Knedlíky jsem dělal v mikrovlnce, s přidáním petrželky a muškátového květu, ozdobení vidíte.
zdroj: toprecepty.cz